Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Gıda Biyoteknolojisi
Aralık 2016 / 6. Baskı / 514 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 
   

Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel bilimler ve bunların biyoteknolojik uygulamalarının bir araya getirilmesi amaçlanmıştır.

Kitap, lisans / yüksek lisans düzeyinde bir ders kitabı niteliğinde olup temel bilgilerin yanı sıra ilgili uygulama alanlarındaki son gelişmeleri de kapsamaktadır. Bu açıdan öğrencilerin yorum ve sorgulama kabiliyetlerinin gelişmesine de katkıda bulunması hedeflenmektedir. Ayrıca gıda biyoteknolojisi alanında bilimsel çalışma yapmak isteyen genç araştırmacılara temel kaynak olabilecek niteliktedir. Ülkemizin farklı üniversitelerinden, farklı disiplinlerden ve endüstriden her biri alanlarında uzman bilim insanları tarafından hazırlanmış olması, ülkemize özgü uygulamaları da içermesi, kitabı güçlü ve farklı kılan önemli özelliklerdir.

Barkod: 9786051331348
Yayın Tarihi: Aralık 2016
Baskı Sayısı:  6
Ebat: 16x23
Sayfa Sayısı: 514
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Duygu Göçmen
Haziran 2019
20.00 TL
Sepete Ekle
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
Metin Atamer
Aralık 2017
23.15 TL
Sepete Ekle
Şahsene Anar
Eylül 2017
47.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019