Şeker Modeli KPSS Eğitim Bilimleri Konu Seti Program Geliştirme Yazar Belirtilmemiş  - Kitap
Şeker Modeli

KPSS Eğitim Bilimleri Konu Seti

Program Geliştirme

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
2624
Barkod:
9786051300252
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta, tüketici odaklı değerlendirme yaklaşımından yola çıkarak KPSS’ de çıkan soruları analiz edip yepyeni bir model olan “Yıldızlama Modeli”ni kullanılarak ÖSYM’nin önem verdiği konular belirlenmiştir.
Ayrıca ders anlatımında kullanılan, sürekli öğretmen adaylarımıza önerilen yapılandırmacı yaklaşım 5E modelinin Türkçeye uyarlanmış hâli olan “ŞEKER MODELİ”ni kitabın yapılandırılmasında kullanılmıştır. Bu nedenle konuya başlamadan önce dikkatinizi çekmek güdülemek için konuların, ön koşulların ve kazanımların yer aldığı “Bölüm İçeriği” ve günlük hayatta yaşanmış ve ya yaşanacak haberlerin, kesitlerin bulunduğu “Başlarken” kısımlarına yer verilmiştir. Konu ile etkileşim hâlinde olabilmek için “Etkin ve Aktif Mola”lara yer verilmiştir.
“Öğreten Sorular” ve “Etkinlikler” ile de sizlere sorumluluk hissettirip öğrenme görevi yüklemek hedeflenmiştir. Kavram yanılgılarınızı gidermek için karikatür, tablo ve grafiklerden yararlanılmıştır. “Sihirli Sayfalar” ile anlama ve hatırlama düzeyinizi artırmayı amaçlamıştır. Konu üzerinde düşünmenize yardımcı olmak ve var olan bilgilerinize katkı sağlamak amacıyla “Sır Kutusu” ve “Bağlantıyı Kur”lardan yararlanılmıştır. “İlerlemeden Önce Dur!”larla ise hem süreci hem de ürünü değerlendirmenizi böylece kendinize dönüt sağlamanızı hedeflenmiştir.
Teknolojinin insan hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğu 21. yy’da ondan uzak kalmamanız için sizlere “Çözümlü Video Sorular” oluşturulmuştur. Kısacası KPSS’ ye hazırlık sürecinde modern eğitim metotlarından yararlanarak üst düzeyde faydalanmanızı sağlayacak bir kaynak hazırlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set