Suçlular Aramızda Hüseyin Movit  - Kitap

Suçlular Aramızda

1. Baskı, 
Haziran 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
452
Barkod:
9789757429623
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Ben Hüseyin Movit'i yıllarca "Metin Tufan" atlıyla tanıdım. Diyebilirim gazeteyi yazı işlerinden evvel okuyan ilk oydu. Telefondaki bir sese; "Aaa hocam bugün hangi hatamızı yakaladın?" diye sorardım.
O kendine özgü tatlı sert diliyle hatamızı sorgulardı. Nerede, ne hata yaprnışsak, kibarca anlatırdı. Bir de "Affınıza sığınarak..." diye başlangıç sözü vardı ki... Konuşurduk.
O sadece 'benim için değil', bütün yazar arkadaşlar için başvuru kaleciydi. Yazılarda gözden kaçırdığımız hataları o yakalar, biz de hiç kırılmadan teşekkürümüzü s,unar, bir daha yapmazdık.
Milliyet Spor'a ilk geldiğimizde hocamız rahmetli Peyami Safa idi. Yazımızı alır, gözlüklerini biraz burnunun ucuna indirir. İşte orada yaptığımız hataları düzeltirdi Peyami Sefa Bey'den sonra gazetenin düzeltmenleri imdadımıza yetişti.
Son gönüllü "düzeltmen" ise Hüseyin Moviı, namıdiğer "Metin Tufan" oldu. Bu gerçekten önemli konuya hiçbir çıkar gözetmeden yıllardır kalem tutuyor.
Kendisine sadece biz yazarlar değil, binlerce okurun da teşekkür borcu var. Hocamızın değerini bilelim, Hüseyin Movitler kolay gelmiyor.
Hüseyin Movit'in son kitabı "Suçlular Aramızda", merak ediyorsanız şimdi kitap elinizde. Artık okuma keyfinizi kimse çalamaz.