YDS İngilizce Gülşah Yenice Güldü  - Kitap
1. Baskı, 
2000
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
504
Barkod:
9799753200881
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yazarın hazırlamış olduğu bu kitap, üniversite sınavına hazırlanan adayların yararlanabileceği önemli bir kaynaktır. Eski sistemde üniversite sınavlarına hazırlanan adaylar ÖSS'ye (Öğrenci Seçme Sınavı) ve ÖYS'ye (Öğrenci Yerleştirme Sınavı) giriyorlardı. Sistemin değişmesiyle birlikte dil alanında üniversiteye girmek isteyen adaylar artık Yabancı Dil Sınavına (YDS) girmektedirler. Gülşah Yenice Güldü'nün bu kitabı yeni sisteme göre hazırlanmış alanında ilk ve tek kitaptır.
Kitap uzun bir çalışma ve araştırma sonucu oluşturulmuştur. Çalışma sınıflarda denenmiş, geçerliliği test edilmiş ve başarılı bir uygulama sonucu kitap halini almıştır. Bu nedenle, aynı amaçla masa başında hazırlanan diğer kitaplardan farklı bir özellik taşımaktadır.
Kitapta sorular dilbilgisi konularına göre bölümlere ayrılmış ve bu bölümlerde işlenen konuya ilişkin testler hazırlanmış, soruların doğru cevapları verilmiştir. Her bölümün sonunda üniversite sınavlarında çıkan sorular yer almaktadır. Ayrıca son beş yılın soruları kitabın sonuna eklenmiştir.