Yoğun Stresin Öğrenmeye Etkileri ve Çözümleri Ümit Grace Samur  - Kitap

Yoğun Stresin Öğrenmeye Etkileri ve Çözümleri

1. Baskı, 
Aralık 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
316
Barkod:
9789758396825
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
150,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Öğrenme hayatımız boyunca devam eden bir süreçtir ve hayatımızı anlamlı kılar.
Dünyaya yeni gelmiş bir bebek, ilk öğrenmeyi, çevresindeki anne ve babasıyla etkileşimde bulunarak yapar. Bu nedenle, çocuğa model olan anne ve babanın ilk eğitimciler olduğu gerçeği gözönünde bulundurularak sorumluluk almaları, çocuğu okula hazırlar.
Etkili bir öğrenme, ancak güven ortamında gerçekleştirilir. Çocuğun veya öğrencinin varlığına saldırı veya tehdit olduğunda, stres düzeyini yükselterek, öğrenmenin önünde engel oluşturur.
Bu kitaptan, en önce stres düzeyinizi saptamayı, düşük düzeyli strese direnmek yerine, onun itici gücünden etkili öğrenme için nasıl faydalanabileceğinizi ve düzeyi yükselmiş stresi kontrol altına alma yollarını öğreneceksiniz.
Ayrıca, nefes teknikleriyle, doğru beslenme önerileriyle ve zihinsel/duygusal blokajları çözümleme çalışmalarıyla, etkili öğrenmenin önündeki engelleri ortadan kaldırabileceksiniz.
Stres düzeyini kontrol altına aldıkça, potansiyelinizi daha rahat ortaya çıkararak başarıyı garanti altına alabileceksiniz.
Sizleri, potansiyelinin farkında ve onu iyi kullanan, kendine güvenen, huzurlu ve dingin, yaratıcılığının gücünden faydalanan çocuklar yetiştirerek, geleceğin mimarı gençleri, el birliği ile yaratmaya davet ediyorum.
(Tanıtım Bülteninden)