Yaşamın Kuralları Richard Templar  - Kitap

Yaşamın Kuralları

1. Baskı, 
Kasım 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
235
Barkod:
9789944186667
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Daha mutlu, başarılı ve iyi bir yaşam için kişisel kılavuzunuz
Bazı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar hayatta başarılı olurlar. Hayatın iniş ve çıkışları içinde çaba sarf etmeksizin her durumda söylenmesi ve yapılması gerekenleri sanki önceden bilirler. Herkes onları sever onlarla birlikte çalışmak ve yaşamak tek kelimeyle harikadır. Çoğunlukla mutludurlar ve hayatın zorluklarıyla nasıl baş etmeleri gerektiğini bilirler.
Bizim bilmediğimiz ya da sahip olmadığımız özel bir becerileri mi var? Yoksa bu hepimizin kanabileceği bir yetenek mi? Bu soruların cevabı kesinlikle evet!
Yaşamın Kurallarını öğrenmek elinizde.
Yaşamın Kuralları, mutlu bir hayata yönelmiş, güçlüklerden daha kolay sıyrılan, daha sakin ve tatmin olmuş bir insan olmamız için izlemememiz gereken ilkeleri önünüze seriyor. Başarıyla aralanan bu kapıdan içeri girdiğiniz zaman, hem de etrafınızdakiler değişimi kolayca hissedecekler.
Bu sizin yaşamınız. Ne kadar iyi olacağı size bağlı.
Uluslararası çoksatan Zengin Olmanın Kuralları, Yönetimin Kuralları ve Çalışmanın Kuralları kitaplarının yazarı Richard Templar bu kez daha iyi, mutlu ve başarılı bir hayat sürme yolunda kişisel bir harita çıkarmanıza yardımcı olacak altın kurallarını kendine has mizah anlayışı içinde okurlarla paylaşıyor.
Kitapla İlgili Kategoriler