Derin Java 9 Timur Karaçay  - Kitap

Derin Java 9

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
272
Barkod:
9786050330861
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
210,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Java, 1995'li yıllarda ortaya çıktı ve daima amiral gemisindeki yerini korudu. Çünkü Java, bilgisayar bilimine büyük yenilikler getirdi. Bu kitap yazılırken Java'nın son sürümü Java 9'du. Java 9, önceki sürümlerinden farklıdır; Derin Java 9, bu farklılıkları ve yenilikleri anlatmaktadır.
Java'nın bütün sürümleri, Java 9 sürümüne kadar geriye doğru uyumludur. Java 9, bu kuralı bozarak dilde devrim sayılan yenilikler de getirmiştir.
Java 9, önceki sürümleri desteklemeyi sürdürmektedir. Bu, Java'nın bilgisayar biliminde devrim yaratan JCF:Java Collections Framework'un (Java Koleksiyonlar Çatısı) olduğu gibi kullanılabileceği anlamına gelmektedir.
Ortaya çıkışından beri amiral gemisindeki yerini kaptırmayan Java, bundan sonra da büyük işletmelerin tercih ettiği sağlam ve güvenilir bir dil olmayı sürdürecektir.
Bu kitap, 9 sürümüne kadar Java'nın getirdiği yenilikleri anlatmaktadır. Java'ya Giriş derslerinde çok önemsenmeyen bu konular profesyonel programcının el aletleridir.
Derin Java 9, Java'ya giriş düzeyinde bilgisi olanlara hitap etmektedir. Hiç Java bilmeyen okura, bu kitaba başlamadan önce iyi bir java kitabını okuması önerilmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)