Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi (Fırıncı Meslek Eğitimi) Şerife Ünüvar  - Kitap

Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi

(Fırıncı Meslek Eğitimi)

1. Baskı, 
Şubat 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
173
Barkod:
9789756331545
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
90,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç–gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalışma teknikleri, fırın çeşitleri ve özellikleri, araç–gereç ve ekipman bilgisini, gereçler ve malzeme özelliklerini ve ekmek yapımındaki içeriklerinin, ekmeğin saklanmasını, ekmek hastalıklarını, hastalık çeşitlerine göre önlem almayı, hijyen ve sanitasyon ilkelerini HACCP ve uyulması zorunlu kuralları, işletme mekanlarını detaylı anlatan ve her yerde okutulabilecek programa uygun bir kitaptır.