Manifesto Sedat Çağlar  - Kitap
1. Baskı, 
Ekim 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
153
Barkod:
9786257565899
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
105,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İnsanoğlunun hayatını devam ettirirken toplumdaki statüsünün sahip olduğu maddi değerlerden çok manevi değerler olan şeref, haysiyet, itibar ve saygınlık gibi değerlere göre belirleneceğini anlatmaya çalıştım bu kitapta. Dünyada adaletin ırk, din ve mezhep ayrımı yapılmadan herkese eşit şekilde dağıtılması gerektiğini irdelemeye çalıştım. Hak ve menfaatlerin kavgasının insanoğlunun yaratılışından bu güne devam ettiği bir dünyada yaşadığımızı anlatmaya çalıştım.
İnsanoğlunun milyarlarca yaşında olan ve milyarlarca insanın yaşadığı bir dünyada aslında önemsiz bir canlı olduğunu, kendini beğenmenin kibir ve büyüklenmenin ne denli gereksiz olduğunu sizlerle paylaşmaya çalıştım bu kitabımda.
Ayrıca siyasetin ne anlama geldiği, siyasetin ve siyasetçinin etik değerlerinin neler olduğu, siyasette başarıyı kazanabilmek için hangi değerlere sahip olmamız gerektiğini bu kitap ile tartışma fırsatı yakalayacağız. Tarihte atalarımızın defalarca başardığı dünyada söz sahibi üç kıtaya hükmeden devletleri kurdukları gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini dünyada söz ve irade sahibi bir devlet haline nasıl getirebiliriz onları da kitabı okudukça tartışacağız.
(Önsözden)