Okulda Değerler Eğitimi Yöntemler Etkinlikler – Kaynaklar Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın, Şebnem Akyol Gürler  - Kitap

Okulda Değerler Eğitimi Yöntemler

Etkinlikler – Kaynaklar

4. Baskı, 
Mart 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
256
Barkod:
9786051332413
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
182,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Son yıllarda hızla yok olmaya doğru giden değerlerimizi korumak, çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için Millî Eğitim Bakanlığı yeni geliştirdiği öğretim programlarına doğrudan değerlerimizle ilgili konuları yerleştirmiştir.
Derslerin yanında Millî Eğitim Bakanlığı 2010 yılından itibaren ilk ve orta dereceli okullarda değerler eğitimi çalışmalarının yapılmasını istemektedir. Okulda değer eğitimi çalışması tüm okul personelinin görevidir. Bakanlığın değer eğitimi çalışmaları istemesi üzerine okulda, başta yönetici ve PDR’ciler olmak üzere tüm öğretmenler bir arayışa geçtiler ve birçok başarılı çalışmalar yaptılar. Ancak “Değer eğitimiyle ilgili ne yapabiliriz?” arayışı ve kaynak ihtiyacı devam etti.
Bu kitap, eğitimcilerimizin değer eğitimi çalışmalarına yardımcı olmak üzere derlenmiş bir çalışmadır. Burada tavsiye edilen etkinlik ve yöntemler çeşitli kaynaklarda bulunabilir biz bunları bir araya getirdik ve eğitimcilerimizin hizmetine sunmak istedik. Bu açıdan bu eserin bir anlamda el kitabı olma özelliği vardır.