İcra ve İflas Davaları ve Tatbikatı İhtiyati Haciz – Tahliye Hasan Özkan  - Kitap
İcra ve İflas Davaları ve Tatbikatı

İhtiyati Haciz – Tahliye

1. Baskı, 
Şubat 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
335
Barkod:
9786054847365
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
555,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Açıklamalı-İçtihatlı İcra ve İflas Davaları ve Tatbikatı adlı yapılan on ikinci kitabını oluşturan işbu kitapta İcra ve İflas Yasası'nın 257. maddesinden 276. maddesine kadar hükümleri inceleme konusu yapılmıştır.
Bu çalışmada İhtiyati Haciz, Haksız İhtiyati Haciz Tazminatı, İhtiyati Haciz Kararının Yerine Getirilmesi, İhtiyati Haczi Tamamlayan İşlemler, İhtiyati Haciz Kararına İtiraz, İhtiyati Haczin Kaldırılması, İhtiyati Hacizde İflas Yolu ile Takip, Kiralar Hakkında Özel Hükümler, Kiralanan Taşınmazlarda Tahliye, Kiracı Borçlunun İtirazının Kaldırılması, Kiracının Kira Akdi Dışında İtirazları ve Tahliye, Kaçırılan Eşyanın Geri Alınması Davası, Sözleşme ile Kiralanan Taşınmazların Tahliye Emri ve Kapsamı, Tahliye Emrine Kiracının İtirazı, Kiralanan Taşınmazda 3. Kişinin Bulunması Hali, ile alacaklı ve borçlunun davalarda ve takiplerdeki durumu, mahkemelerde göz önünde tutulacak hususlar ve sunulacak deliller ve ispatlama yolları ayrı ayrı açıklanmış dava ve takip dilekçe örnekleri ile Yargıtay'ın yerleşmiş kararları da her konunun sonunda gösterilmiştir.
İcra ve İflas Yasa madde hükümlerinin de yukarıda sözünü ettiğimiz İcra ve İflas Davaları ve Tatbikatı yapıtın biçim ve yöntemi göz önünde tutularak, açıklanmasında titizlik gösterilmeye çalışılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
İhtiyati Haciz
.
İhtiyati Haciz Kararlarının Yerine Getirilmesi (İcrası)
.
İhtiyati Haciz Kararına İtiraz
.
İhtiyati Haczin Kaldırılması
.
Kiralanan Taşınmazların Tahliyesi
.
Kiracının Kira Akdi Dışında İtirazları ve Tahliye
.
Kaçırılan Eşyanın Geri Alınması Davası
.
Tahliye Emrine Kiracının İtirazı
Kitapla İlgili Kategoriler