Hazır Yemek Sistemleri Prof. Dr. Mustafa Tayar, Prof. Dr. Canan Hecer  - Kitap
2. Baskı, 
Nisan 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
385
Barkod:
9786059666145
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
.
Hazır Yemek Endüstrisi
.
Beslenme İlkeleri
.
Menü Planlama
.
Mutfak Planlama
.
Ekipman Seçimi ve Yerleşimi
.
Hazır Yemek Sistemlerinde Depolama
.
Hazır Yemek Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon
.
Gıda Güvenliği
.
Gıda Hazırlama Yöntemleri
.
Temizlik ve Dezenfeksiyon
.
Hazır Yemek Sistemlerinde Kalite Uygulamaları