Temel Bilgisayar Eğitimi Mustafa Arslantunalı, Banu Yöney, Ali İhsan Furat  - Kitap
1. Baskı, 
Kasım 2005
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
372
Barkod:
9789756477151
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Hayatımızı oldukça kolaylaştıran bilgisayarlar ve bilgisayar teknolojileri, yaşantımızdaki ağırlığını her geçen gün biraz daha artırıyor. İş yerlerinin vazgeçilmez yardımcılığından, bireysel asistanlık hizmetlerine kadar birçok konuda artık bilgisayarlara güveniyoruz.
Bilgisayar kullanımını öğrenmek ise Pusula Yayıncılık tarafından hazırlanan Temel Bilgisayar Eğitimi adlı kitap ile artık çok kolay. Kitapta, Windows XP işletim sistemi ve Office XP programları temel düzeyde anlatılırken, donanım yazılım kavramları da bilgisayarların tarihsel gelişimi ile birlikte detaylı bir biçimde açıklanıyor. Bunun yanında WWW yani İnternet de kitabın konuları arasında ve en çok kullanılan web tarayıcı olan Internet Explorer da adım adım anlatılıyor. Yalın bir dil ve düzgün bir Türkçeyle kaleme alınan Temel Bilgisayar Eğitimi, en sık karşılaşılan bilgisayar terimlerinin karşılıklarını da veren bir sözlük de içeriyor.
Artık bilgisayar dünyasıyla tanışmalıyım veya Bilgilerimi tazelemeliyim diyorsanız bu kitabı mutlaka edinmeli, elinizin altında bulundurmalısınız
Kitabın Konu Başlıkları
.
Donanım, Yazılım
.
Temel Bilgiler
.
İşletim Sistemleri
.
Windows XP
.
Office XP Programları
.
Internet
.
Sözlük