Konaklama İşletmelerinde Yiyecek & İçecek Maliyet Kontrolü Maliyet ve Satışların Analizi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Yılmaz  - Kitap
Konaklama İşletmelerinde

Yiyecek & İçecek Maliyet Kontrolü

Maliyet ve Satışların Analizi

5. Baskı, 
Eylül 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
244
Barkod:
9789758969180
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Diğer Baskılar
3. baskı
Ocak 2010
0
0 (%NaN)
Kitabın Açıklaması
Her bir işletmenin kendine özgü işlevleri olmakla birlikte literatürde ve işlevlerdeki yoğunluğa baktığımızda konaklama ve yeme–içme işletmeleri ile seyahat işletmelerini ön sıralarda düşünebiliriz. Bu noktada konaklama ve yeme–içme işletmeleri sektörde istihdam ve iş yoğunluğu açısından önemli bir konuma sahiptir. Türkiye’de en az işlenen konulardan birisi konaklama işletmelerinin yiyecek içecek hizmetleridir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Konaklama İşletmeciliği ve Konaklama İşletmelerinde Yiyecek – İçecek Maliyetlerinin Önemine Genel Bakış
.
Yiyecek – İçecek Maliyet Kontrol Süreci ve Fiyatlama
.
Yiyecek – İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri Maliyet ve Satışların Analizi