Akışkanlar Mekaniği Alan T. Mcdonald, Robert W. Fox, Philip J. Pritchard  - Kitap
1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x27
Sayfa:
873
Barkod:
9786053553793
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
675,00
İndirimli (%10):
607,50
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Akışkanlar Mekaniğinin bu sekizinci baskısı okuyucunun sonuçları, tahmin edilen fiziksel davranışa ilişkilendirmesini içeren, doğru sonucu bulmak için sistematik bir plan geliştiren kanıtlanmış problem çözme metodu sağlamaya devam etmektedir. Sekizinci Baskı okuyucunun akışkanlar mekaniğinde ilgisini harekete geçirmek için enerji ve çevre üzerine örnek olay incelemeleri ile akışkanlar mekaniğinin ilkelerini gösteren yeni videolarla yeni uygulamaları sunmaktadır.
Akışkanlar Mekaniğinin Önemli Noktaları, SI Versiyon, Sekizinci Baskı;
Enerji ve Çevre üzerine örnek olay incelemeleri: Yenilenebilir kaynaklardan Dünyanın enerjisinin miktarlarının arttırılmasını oluşturmak için akışkanlar mekaniğinin yeni geliştirilen uygulamaları.
Tanıtım Videoları: Klasik NCFMF ve çeşitli kaynaklardan gelen yeni videolar, kitapta anlatılan birçok kavramlar için görsel yardım sağlamaktadır ve bu videolar kitabın web sitesinin öğrenci ve öğretim elemanı kısımlarında mevcuttur.
Bölüm 5: Hesaplamalı akışkanlar dinamiği üzerine olan tartışmalar şimdi basit 1B ve 2B akışların sayısal analizleri için hesap tablosu malzemesini içermektedir.
Kitabın tümündeki ölçüm birimleri tamamen SI birim sistemindedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler