Visual C#.NET Memik Yanık  - Kitap

Visual C#.NET

1. Baskı, 
Ağustos 2004
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18.5x23.5
Sayfa:
962
Barkod:
9789753478137
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
En kapsamlı Türkçe Visual C# kitabı;
C# gibi bir programlama dilinin nasıl kolay anlaşılır şekilde anlatıldığını merak ediyorsanız bu kitabı incelemelisiniz. Günümüzde programlama dilleri çok gelişmiş özelliklere sahip olduğu için 400–500 sayfada yeterli içeriğe sahip kitaplar yazmak imkansız gibi. Bu nedenle ortaya 800–900 sayfalık pahalı kitaplar çıkmaktadır. Bu kitabı satın almak istemiyorsanız birkaç dakikanızı ayırıp ayaküstü kitabın önsözünü okumanızı öneririz.
Bu kitabın bütün sayfaları kolay okunan ve ilk okumada anlaşılan bilgilerle doludur. Bu kitap sayesinde kısa sürede sıkılmadan, saç baş yolmadan Visual C#'ı bütün yönleri ile öğrenebilir, usta işi programlar geliştirebilirsiniz. Visual C# konusunda uzman olmak istiyorsanız bu kitap size yeter.
Bu kitap ne kötü kaleme alınmış İngilizce bir kitabın kötü çevirisidir ne de birkaç yabancı kitabın kısım kısım araklanmış halidir. Bu kitap yüzde yüz telif bir kitaptır. Yabancılar tarafından yazılan kitapların yerli yazarlar tarafından yazılan kitaplardan mutlaka daha iyi olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuda sağlıklı yargıya varmak istiyorsanız bilmediğiniz 2 konu seçin derim; konunun birisini ayak üstü bu kitaptan, diğer konuyu ise bulabildiğiniz yerli–yabancı diğer kitaplardan okumayı denemenizi öneririm.
Memik Yanık