Teknolojide Boğulan Liderlere Oksijen Murat Cudi Erentürk  - Kitap

Teknolojide Boğulan Liderlere Oksijen

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
228
Barkod:
9786055069544
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bilişim dünyası büyük bir değişim arifesinde. Bulut bilişim, mobil cihazlar, büyük veri analizi ve sosyal ağlarla beraber çevremizdekilerle iletişimden iş yapış biçimlerimize kadar önceliklerimiz değişmekte.
Günümüz Türkiye'sinde bilişim alanındaki liderler, dünyadaki değişimi yakından takip etmek ve değişime adaptasyonu Türkiye şartlarına ve kültürüne uyarlamak zorunda kalmaktadır. Liderler, bilişimin dünya çapındaki kuralları ile Türkiye'nin gerçekleri arasında köprü oluşturmalı, organizasyonlarında yol gösterici olmalıdır.
Rehber niteliğindeki bu kitapla;
• Organizasyonunuzu kısa zamanda doğru ve yeterli biçimde değerlendirebilecek, odaklanmanız gereken konulara hızlıca erişebileceksiniz.
• Elemanlarınızla ve üst yönetimle gerçekçi ve işlevsel bir fikir köprüsü kurabilecek ve her iki grubun nabzını aynı anda tutabileceksiniz.
• Gerek Türkiye'de gerek uluslararası arenada yıllar içinde pek çok farklı projeden damıtılarak edinilmiş tecrübeleri, anında, ihtiyacınız olan alanda ve gerektiği kadar kullanabileceksiniz.
• Başka ülkelerin kültür ve yapısına hitap eden yöntemler yerine Türkiye'nin şartlarına ve kültürüne uygun tavsiyeler sayesinde öne çıkacaksınız.
Bu kitap, organizasyonunuz içinde parlak noktaları görebilen, başarılı bir bilişim lideri olmanız için size yol gösterecek.