4T Maliye Soruları Prof. Dr. Yüksel Bilgili Bayraktar, Arda Hakan Öğretir, Yalçın Gül  - Kitap
15. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
1332
Barkod:
9786059139731
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
4T Maliye Soruları kitabı, KPSS ve 36 farklı kurumca yapılan sınav soruları dikkate alınarak hazırlanan tamamı çözümlü 2520 özgün sorudan oluşmaktadır. Kitabın amacı, KPSS ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere 36 farklı kurum ile banka sınavlarında öğrenciye yardımcı olabilecek doğru ve yeterli bilgiyi aktarmaktır. Bu amaçla, 4T Maliye Soruları kitabı her bölüm için konu öğretici sorular ve konu denetleyici sorulardan oluşmaktadır. Kitaptaki konu öğretici sorulardaki çözümler konuyu kavratacak şekilde açıklanmıştır. Kitabın son kısmında ise maliye konularının tümünü içeren genel denetleyici sorulara yer verilmiştir. Kitabın ayırt edici özelliği çözümlü sorularla önce konu öğretmekte ve sonra yeterli sayıda denetleyici soruyla konuyu pekiştirmektedir.
Kitabın diğer baskılarında olduğu gibi sekizinci baskısında da KPSS, kurum ve banka sınavlarına yönelik konu ve soru çeşitlendirilmesine devam edilmiş, vergi hukuku - Türk vergi sistemi kısımları sadeleştirilmiş ve ayrıca genel denetleyici sorulara doyurucu çözümü olan nitelikli sorular eklenmiştir.
4T Maliye Soruları kitabında, doğru ve yeterli bilginin, doğru terminolojiyle, sınava yönelik sistematik bir şekilde verilmesine özen gösterilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Maliye Teorisi Kamu Harcamaları
.
Kamu Gelirleri Bütçe Borçlanma
.
Maliye Politikası Vergi Hukuku
.
Türk Vergi Sistemi
Kitapla İlgili Kategoriler