Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods
Ekim 2015 / 3. Baskı / 570 Syf.
Fiyatı: 42.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik öğrencileri için ana başvuru kaynağıdır. Kitap, İngilizce hazırlanmasından dolayı özellikle yabancı dilde eğitim gören öğrencilerin kullanabileceği bir kaynaktır.

Bunun dışında eser, gıda üreticilerinin üretim aşamalarında karşılaştığı mantardan, zehirlere kadar birçok konu detaylı olarak incelenmiştir. Son olarak sağlıklı üretim konusunda uluslararası standartların verildiği eser öğrencilere ve üreticilere yol gösterici niteliktedir.

Barkod: 9786051330747
Yayın Tarihi: Ekim 2015
Baskı Sayısı:  3
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 570
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Berrin Zık
Ocak 2019
22.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Altındiş
Ocak 2018
55.00 TL
Sepete Ekle
Remzi Geldiay ...
Ağustos 2017
45.00 TL
Sepete Ekle
Eugene E. Harris
Mayıs 2017
27.78 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019