Kendi Kendine Pratik Hollandaca Konuşma Kılavuzu Dieneke Ertekin, Şerif Deniz  - Kitap
Kendi Kendine

Pratik Hollandaca Konuşma Kılavuzu

6. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
413
Barkod:
9789754712087
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitabın amacı Hollandaca öğrenmekte olan veya bu dili öğrenmeğe henüz başlamış bulunan kimselere, yurt dışına gittiklerinde ya da Türkiye'de bir yabancıyla konuşmaları gerektiğinde çeşitli konularda isteklerini anlatabilme ve söylenilenleri bir dereceye kadar anlama yeteneği kazandırmaktır.
Bunun dışında, Hollandaca öğrenmekte olan kişilerin de kitaptaki cümleleri tekrarlayarak bildiklerini gözden geçirmek, bilmediklerini öğrenmek suretiyle yararlanmaları da mümkündür. Bu onlara konuşma pratiği kazandıracak, konuşma dilindeki kalıpları öğretecektir.
Kitaptaki konular çeşitli yer ve durumlara göre düzenlenmiştir. Aranılan konunun hangi sayfada olduğu "İÇİNDEKİLER" bölümünde kolayca görülebilir.
Cümlelerin önce Türkçe'si verilmiş, onun altında Hollandaca karşılığı yer almıştır. Hollandaca cümlenin okunu şu hemen altında ve köşeli parantez içinde bulunmaktadır.
Bölümlerin arkasında o konuda konuşmalarda geçebilecek sözcükler verilmiştir. Bunlar o bölümdeki cümlelerde diğer sözcüklerin yerinde kullanılarak isteğe göre pek çok cümle yapılabilir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel Konular
.
Yolculuk
.
Barınma, Konaklama
.
Şehirde
.
İş
.
Alışveriş
.
Sağlık ve Bakım
.
Spor ve Eğlence