İşverenin İş Kazasından Doğan Cezai Sorumluluğu Mehmet Serhat Avcı  - Kitap

İşverenin İş Kazasından Doğan Cezai Sorumluluğu

1. Baskı, 
Eylül 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
290
Barkod:
9786056871702
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
"İşverenin İş Kazasından Doğan Cezai Sorumluluğu'' isimli kitap; konu başlığı, içeriği ve kapsamı itibariyle alanında ilk olma özelliği taşımaktadır. Öğreti görüşleri ve özellikle de uygulamaya yön veren yargı kararlarıyla zenginleştirilmiş olan kitap çalışması, uygulamada birçok konuda farklı sorulara cevap verdiği gibi, konuyla ilgili bilgi eksikliklerin ve uygulamada yaşanan tereddütlerin giderilmesinde faydalı olacaktır.
Kitabın işverenlerin yanı sıra uygulamada; yöneticilere, işveren vekillerine, iş güvenliği uzmanlarına, işyeri hekimlerine, işyeri hemşirelerine, şantiye şeflerine, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin yürütümünde çalışan kişilere farklı yönleriyle faydalar sağlayacağı öngörülmektedir Ayrıca, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri ve Yapı Denetim Firmalarının sahipleri, yönetici ve çalışanları da kitaptan oldukça önemli bilgiler elde edecektir. Hammadde, makine, cihaz, malzeme, kişisel koruyucu donanım vb. ürünleri üreten ve tedarik eden firmalar da kitaptan yararlanacaktır.
Kitap çalışması, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinde; ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarının eğiticileri ve öğrencilere de yardımcı olacaktır.
(Tanıtım Yazısı)