Gençlik ve Şiddet Adem Solak  - Kitap

Gençlik ve Şiddet

1. Baskı, 
Temmuz 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
216
Barkod:
9786053208976
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
143,00
İndirimli (%10):
128,70
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Şiddetle Mücadele Vakfı, 27 ilde uygulanan bu büyük saha çalışmasıyla "Ceza İnfaz Kurumlarında 12 bin ve liselerde okuyan 120 bin gence yüz yüze anket / mülakat uygulaması yoluyla ulaşarak" bütün zamanların en büyük "Gençlik ve Şiddet Raporu"nu ortaya koydu.
Onlarca bilim insanı ve yüzlerce uzmanla gerçekleştirilen bu raporda; gençlerin neden şiddete, suça, uyuşturucuya yöneldiğinin, nasıl mafyaya, çeteye, teröre katıldıklarının ve nasıl canlı bomba olduklarının apaçık nedenlerini bulacaksınız.
Tek tek bireylerin ve toplumun, bu bağlamda hangi risklerle karşı karşıya olduğunu ve ülkenin içinde bulunduğu sosyal riskleri önceden görmesi, bu bağlamda tedbirler alma fırsatı bulması ve daha da önemlisi, şiddetle/suçla mücadelenin daha etkin hâle gelebilmesi için devletten ve ilgili kurumlardan hizmet beklemesi her vatandaşın en doğal insan hakkıdır.
Bu bilimsel rapor, her bireyin hayat hakkının ne kadar değerli olduğunu ve aynı zamanda ne kadar risk altında olabildiğini en güncel gerçeklerle ortaya koyuyor.
(Tanıtım Bülteninden)