Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Kasım 2002 / 1. Baskı / 263 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 
   

Gıda teknolojisi alanında yaşanan hızlı gelişim, özellikle yağların kimyasal niteliklerinden engeniş boyutta yararlanılan teknolojiler sayesinde, yemeklik yağları modern beslenme fizyolojisi ilkelerine uygun olarak yeniden sentezleme noktasına getirmiştir...


Barkod: 9789757064589
Yayın Tarihi: Kasım 2002
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 263
Yayınevi: ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayınları
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Necla Aran
Şubat 2020
46.00 TL
Sepete Ekle
Murat Doğan
Ocak 2020
42.00 TL
Sepete Ekle
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
130.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020