Kamu Yönetimi ve Teknoloji Kayfor 2010 Onur Ender Aslan, Nuran Savaşkan Akdoğan, Burak Tangör, Hande Mimaroğlu Özgen, Asu Altunoğlu  - Kitap

Kamu Yönetimi ve Teknoloji

Kayfor 2010

Onur Ender Aslan, (Yayına Hazırlayan)Nuran Savaşkan Akdoğan, (Yayına Hazırlayan)Burak Tangör, (Yayına Hazırlayan)Hande Mimaroğlu Özgen, (Yayına Hazırlayan)Asu Altunoğlu (Yayına Hazırlayan)

1. Baskı, 
Eylül 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
954
Barkod:
9789758918423
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
VIII. Kamu Yönetimi Forumu, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü'nün ev sahipliğinde, 20–22 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşmiştir. Ana teması "Kamu Yönetimi ve Teknoloji" olan Forum'da, teknoloji, sosyal bilimlerin bilgi ve birikimini geliştirecek zenginlikte ve kamu yönetimiyle ilgisi açısından tartışmaya açılmıştır. Toplantı'da Türkiye'nin kamu yönetimiyle ilgili alan katkı niteliği taşıyan, değerli bildiriler sunulmuştur. Sunulan bildiriler zaman kaybedilmeden titiz bir çalışma ile Konferans Yürütme Kurulu tarafından kitaba dönüştürülmüştür.
Bu kitap, "Kamu Yönetimi ve Teknoloji" temasını konferans akışına sadık kalarak, geniş bir konu yelpazesi bütünlüğü içerisinde sunmaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Felsefe ve Teknoloji
.
Katılım ve Teknoloji
.
Kamu Yönetimi ve Teknoloji Politikaları
.
Yönetim ve Teknoloji
.
Kamu Yönetiminde Teknoloji Uygulamaları
.
Devlet ve Teknoloji
.
Kolluk Yönetimi ve Teknoloji
.
Adalet Yönetimi veTeknoloji
.
Farklı Kamu Hizmeti Alanlarında Teknoloji Uygulamaları
.
Kamu Yönetimi Disiplini ve Teknoloji
.
Mekan ve Teknoloji
.
Kamu Yönetimi, Bilgi Toplumu ve Medya
.
E–Katılım Uygulamaları
.
İnsan, Çevre ve Teknoloji