Örnek Bilirkişi Raporları 2700 Adet Örnek Raporu Ahmet Cemal Ruhi, Gaye Ağalın, İbrahim Onur Ağalın, Kübra Karagülle Gökçek, Özge Aksüt Suran  - Kitap

Örnek Bilirkişi Raporları

2700 Adet Örnek Raporu

1. Baskı, 
Haziran 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
938
Barkod:
9786258153477
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
810,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bilirkişilik yapan veya bilirkişilik yapmayı düşünen kişilerin konu hakkındaki gelişmeleri T.C. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığının resmi internet sitesini takip etmeleri tavsiye olunur.
Bu eserde çok sayıda bilirkişi raporuna yer verebilmek için kitapta bilirkişi raporların sadece üst kısmına yer verilmiş geri kalan kısmı yani bilirkişi raporunun tamamı karekod uygulanmasında bulunmaktadır. Eserde aynı isimde birden fazla bilirkişi raporu bulunmaktadır. Esasında bu raporların isimleri aynı olmakla birlikte içerikleri farklıdır. Kısacası her bilirkişi raporu başka bir dosya için hazırlanmıştır.
Bizler bu çalışmada bilirkişi raporlarını, ilgili olduğu mahkeme başlığı altında, A'dan Z'ye sıralamak sureti ile düzenlemiş bulunmaktayız. Bilirkişi raporlarına kolayca ulaşılabilmesi için karekod uygulaması yapılmıştır.
Kitapla İlgili Kategoriler