Kariyer Muhasebe Klasik Çıkmış Sorular 2015 Mert Ümit Aslan, Fazlı Emektar  - Kitap

Kariyer Muhasebe Klasik Çıkmış Sorular 2015

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
1013
Barkod:
9786053442257
Kapak Türü:
Ciltli
Yayınevi:
Fiyatı:
170,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kariyer Muhasebe Klasik Çıkmış Sorular kitabı hem muhasebe dersleri alan yükseköğretim öğrencilerinin konuları daha iyi kavramalarına yardımcı olmak ve hem de mezuniyet sonrası kariyer meslek sınavlarına hazırlananların muhasebe eğitimine katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.
Bu kitap, bir bütün olarak muhasebe sürecinin nasıl işlediğini tek düzen muhasebe sistemine uygun olarak öğretmeyi, sınavlara hazırlanan öğrencilerin muhasebe ile ilgili KPSS ve Kurum sınavlarında karşılaşacakları tüm farklı soru tiplerini zorlanmadan çözebilmelerini kendisine hedef edinmiştir.
Klasik sınavlar bilindiği üzere genellikle 4 oturumdan oluşmaktadır. Sınava katılan öğrencilerin en çok zorlandıkları oturum ise muhasebe dersinin bulunduğu oturumdur. Sınavın bu bölümünü geçen öğrencilerin genellikle diğer oturumları geçtiği gözlemlenmiştir. KPPS ve Kurum sınavlarında en az başarının sağlandığı (2012 KPSS verilerine göre ortalama 4,306 ile cumartesi oturumlarının en düşüğü) oturum olma özelliğini taşıyan muhasebe bölümü bu kitap sayesinde artık öğrenciler için bir kâbus olmaktan çıkacaktır.
Çalışma, sadece Kariyer meslek giriş sınavları için değil aynı zamanda KPSS, mesleki yeterlilik, SMMM Yeterlik gibi diğer sınavlara hazırlananlar için de katkı sağlayacak yardımcı bir kitap niteliğindedir. Kitap, 14 kurum tarafından özellikle 2005 yılı ve sonrasında muhtelif tarihlerde yaptığı 61 klasik muhasebe sınavını kapsamaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Vergi Müfettiş Yardımcılığı
.
Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcılığı
.
Merkez Bankası
.
Maliye Uzmanlığı
.
İMKB
.
Diğer Sınavlar