DGS Konu Anlatımlı Sorular 2017 Çözümlü Komisyon  - Kitap

DGS Konu Anlatımlı Sorular 2017

Çözümlü

1. Baskı, 
Ocak 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
645
Barkod:
9786059391689
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, ÖSYM tarafından düzenlenen Dikey Geçiş Sınavı'na hazırlanan adaylara faydalı olabilmek, sınavın püf noktalarını hatırlatmak ve varsa adayların eksiklerini gidermek için hazırlanmıştır.
Kitap; Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları mezunlarının lisans öğrenimine devam etmek için girdikleri Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) katılacak olan öğrencilere yardımcı olmak için hazırlanmıştır. DGS'de Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları mezunlarının bölümü ne olursa olsun DGS'nin içeriğini oluşturan Sözel ve Sayısal Yetenek testlerini çözmeleri gerekmektedir.
Dikey Geçiş Sınavı'nda uygulanacak testlerin tümü, lisans öğrenimindeki başarıda etkili olan sayısal ve sözel içerikli akıl yürütme (muhakeme) becerilerinin ölçülmesini amaçlamaktadır. Bu amaçla sınavda karşılaşacağınız sorular, ön lisans programlarında kazanılan bilgi ve becerileri ölçmeye yönelik olmayacaktır. Test soruları, farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olacaktır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Sözel Yetenek
.
Sayısal Yetenek