İşletmeye Giriş Arman T. Tevfik, Sezen Özek  - Kitap

İşletmeye Giriş

1. Baskı, 
Eylül 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
480
Barkod:
9786054220861
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
540,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinde iki dönemde okutulan "genel işletme" ve "işletmeye giriş" gibi derslerde kullanılmak üzere hazırlanmış kapsamlı bir kaynak eserdir.
Kitapta işletmenin tanıtımı yapıldıktan sonra işletmelerin hukuksal biçimleri, işletmenin çevresi incelenmekte ve yönetim, muhasebe, finans, pazarlama, üretim, insan kaynakları ve bilişim sistemleri gibi işletmeciliğin çeşitli uzmanlık alanlardaki konular (işlevler) giriş düzeyinde ele alınmaktadır.
Kitapta bölüm sonlarında konular kısaca özetlenmekte ve zengin sorularla konunun pekişmesi sağlanmaktadır; bölüm sonlarındaki sorular kavramsal ve uygulama soruları olarak ayrı ayrı hazırlanmıştır. Kitapta ayrıca benzer kitaplarda bulunmayan firma değerlemesi ve işletme işlevlerinin bütünleştirilmesi gibi konular üzerinde de durulmaktadır.
Kitapta bazı bölümlerin sonunda gerek hukuk ve gerekse işletmecilikte kullanılan nicel yöntemler için çok sayıda ek vardır. Ayrıca kitabın sonunda İşletme Terimler Sözlüğü de yer almaktadır.
Kitapla İlgili Kategoriler