KPSS Coğrafya Soru Bankası Turgut Meşe  - Kitap

KPSS Coğrafya Soru Bankası

Turgut Meşe (Editör)

6. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x22
Sayfa:
426
Barkod:
9786055001490
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yeni baskısı yapılan Coğrafya Soru Bankası kitabı çoktan seçmeli sorularla birlikte; çıkmış sorulara paralel bilgiler, soru-cevap, kontrol tablosu, eşleştirme, doğru / yanlış, boşluk doldurma gibi etkinliklerle donatılmıştır.
Ülkemizin coğrafi yapısı, ekonomik coğrafyası ve nüfus bilgileri KPSS'de ağırlıkla yer verilen konulardır. Coğrafya sorularının büyük bir çoğunluğu bilgiye dayalı olmakla birlikte bazen bilgiyi başka bir alandaki bilgiyle ilişkilendirme yeteneğine yönelik sorular da sorulmaktadır. ÖSYM son yıllarda diğer alanlarda olduğu gibi coğrafya alanında da ezberciliği ve kuru bilgiyi boşa çıkaran sorular sormaktadır. Böylece sınavın eleyici özelliği kendini göstermektedir.
Hazırlık sürecini en verimli şekilde tamamlamak isteyen adayların konu çalışmanın yanı sıra bol bol soru çözmeleri gerekmektedir. KPSS Coğrafya Soru Bankası sizlere coğrafya alanında yeteri kadar soru çözme imkanı sağlayacaktır. Yayınevimiz, ÖSYM'nin son yıllardaki yaklaşımlarını ve bakış açılarını adım adım, soru soru takip ederek sizlere her alanda en güncel, en yeni, en etkili hazırlık kaynaklarını oluşturmaktadır.
Testlerimizdeki soruları hazırlarken, KPSS paralelinde, çıkması muhtemel tüm konulara yer verilmiştir. Her sorunun sınav formatına uygun olmasına özen gösterilmiş, bilgi ve yorum iç içe yoğrulmuştur. Elinizdeki soru bankasını bitirdiğinizde sınavın coğrafya etabını emin adımlarla geçmeye muvaffak olacaksınız.