Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Eylül 2017 / 4. Baskı / 472 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 BaskıTarih Fiyatı İndirimli
 5. Ocak 2020 47.00 TL -     Sepete Ekle
   

Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Etin Tanımı
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Etlerin Pişirilmesi
Barkod: 9789752447240
Yayın Tarihi: Eylül 2017
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 472
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Şahsene Anar
Ocak 2020
47.00 TL
Sepete Ekle
Ayşin Şen
Kasım 2019
37.00 TL
Sepete Ekle
Ali Bahadır ...
Ekim 2019
50.00 TL
Sepete Ekle
Aytekin Özer
Eylül 2018
50.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020