İnme Sonrası Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman, Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, Prof. Dr. Öznur Tunca Yılmaz  - Kitap
1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
272
Barkod:
9786056305832
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap bilim ile uygulama arasında köprü kurmayı hedefleyen bir bakış açısı ile inme rehabilitasyonu ekibi içinde klinikte özveri ile çalışan ve akademik yaşamda alanın gelişimine katkı veren fizyoterapistler ve fizyoterapi öğrencileri ile, inme rehabilitasyonu ekibinin diğer üyelerine yönelik güncel bir kaynak oluşturmak amacıyla yazılmıştır.
Yazarlar inme sonrası fizyoterapi ve rehabilitasyon konusunda uzmanlaşmış akademisyen ve klinisyen fizyoterapistlerden oluşmaktadır. Kitap 14 bölümden oluşturulmuştur. İçerikte, inme kliniği, eşlikeden problemler, inmede tedavi yaklaşımları, rehabilitasyon aşamaları, motor öğrenme, fonksiyonel hareket ve özellikleri, nörogelişimsel tedaviler, inmeli hastaların değerlendirilmesinde kullanılan değerlendirme ölçekleri,inme ve ICF, teknoloji destekli rehabilitasyon, elektro fiziksel ajanlar, ortotik yaklaşımlar ve inme rehabilitasyonunda kanıta dayalı uygulamalara yer verilmiştir.
Kitapla İlgili Kategoriler