İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı A, B, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı / Diğer Sağlık Personeli / İşyeri Hekimliği S. Başar Koyuncu  - Kitap

İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı

A, B, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı / Diğer Sağlık Personeli / İşyeri Hekimliği

1. Baskı, 
Eylül 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x28
Sayfa:
531
Barkod:
9786052308370
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Birçok kaynak ve yönetmelik gözetilerek oluşturulan bu kitap; içeriği çok karmaşık olmayan okurken keyif almanız ve sıkılmamanız için birçok gereksiz detaydan arındırılarak sadeleştirilen konularla ve hedefe dönük bir çalışma olarak tamamlanmış.
Kitap birçok konu başlığı olması nedeni ile kafanızın karışmaması için bölümlere ayrılmış, yönetmelikler haricinde ilgili diğer konulardan çıkmış sorular not olarak zenginleştirilmiş, kesinlikle çıkmış ve çıkmaya çok yakın soru olarak her an sorulabilme ihtimali olan özetleri yazarken konu kalabalığı yaratmamak amacı ile lüzumsuz yerler yani hiç soru çıkmamış ve teknik olarak ÖSYM tarafından sorulma olasılığı da olmayan konulara hiç değinilmemiş.
Kitabın başka bir özelliği de konu özetlerinin yanı sıra her bölüm sonrası bölüm testlerini 40'ar soruyla pekiştirip kitabın ikinci bölümüne 10 adet deneme sınavı koyarak neredeyse iki kitaplık bir çalışma yapılmış.
(Önsözden)