Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri
Ekim 2016 / 3. Baskı / 204 Syf.
Fiyatı: 33.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır. Laboratuar koşullarında gerçekleştirilen gıda kontrol uygulamalarındaki analizlerde genellikle kimyasal maddeler, bunlardan elde edilen çözeltiler, indikatörler ve bazı laboratuar cihazları kullanılmaktadır. Gıdaların kontrol uygulamalarındaki analizlerde kimyasal maddeler kullanılmakta; kimyasal maddelerin özellikleri, tehlike durumları, depolanma durumları ve laboratuar çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususların bilinmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu çalışma kapsamında, gıda teknolojisi alanında (önlisans/lisans) laboratuar teknolojilerinde çözelti derişimleri, çözelti hazırlama kavramı, gıda kontrollerinde kullanılan bazı çözelti ve indikatörler, laboratuarlarda kullanılan temel ekipmanlar ve bunların genel özellikleri ile birlikte gıda bölümlerinde sıklıkla uygulanan temel gıda maddelerine uygulanan bazı analizlere yer verilmeye çalışılmıştır.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Laboratuar Çalışmalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Çözeltiler
İndikatörler
Kantitatif Analizlerde Hata Kaynakları ve Hataların Giderilmesi
Gıdalara Uygulanan Temel Analizler
Gıda Maddelerinde Uygulanan Bazı Özel Analizler
Barkod: 9786059666657
Yayın Tarihi: Ekim 2016
Baskı Sayısı:  3
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 204
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Necla Aran
Şubat 2020
45.00 TL
Sepete Ekle
Murat Doğan
Ocak 2020
40.00 TL
Sepete Ekle
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
125.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020