Otel Yöneticilerinin Bakışıyla Otel İşletmeciliği Doç. Dr. Turgay Bucak  - Kitap
Otel Yöneticilerinin Bakışıyla

Otel İşletmeciliği

1. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
240
Barkod:
9786052323878
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
45,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kendine özgü bir yapıya sahip olan ve sürekli gelişim gösteren otel işletmeciliğindeki değişimleri en yakından yaşayan ve uygulayanlar otel çalışanları ve sektör temsilcileridir.
Bu kitap teorik ve özellikle pratik bilgiye sahip olan yazarlar tarafında hazırlanmış. Hizmet sektöründe özellikle de otel işletmeciliğinde pratik bilgi çok önemlidir. Hatta yıllardır sektör ve eğitim camialarında, yazılanlar ile uygulananlar arasında uyuşmazlıkların olduğu tartışmaları süregelmektedir. Yıllardır alanlarında uzman ve profesyonel olan otel yöneticilerinin departman faaliyetlerini kaleme aldığı bu eserin, literatüre önemli katkılar sağlayacağı kaçınılmazdır.
Bu bağlamda turizm eğitimi veren öğretim elemanlarının ve söz konusu eğitimi alan öğrencilerin otel işletmeciliğini bu kitapta yer alan pratik bilgilerle daha iyi kavrayabilecekleri düşünülmektedir. Diğer hizmet alanlarında olduğu gibi otel işletmeciliğinde de bir işin bilinip bilinmediğinin en önemli göstergesi, o bilgilerin hayata geçirilip geçirilmediğine ile test edilmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)