Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı S. Suzanne Nielsen  - Kitap

Gıda Analizi

Laboratuvar El Kitabı

4. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x28
Sayfa:
782
Barkod:
9186051928539
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
693,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim halinde olan kişilerce de değerli bir kitap olarak kabul edilmiş.
Gıda Analizi ve Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı, bu alandaki öğrenci ve uzmanları gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri üzerine kullanılacak tekniklere dair bilgilendirici niteliktedir. Kitaplar, gıda analizinin temelleri, gıdaların kompozisyon analizleri ile karakteristik ve kimyasal özellikleri, spektroskopi, kromatografi hakkındaki içerikleri yanında, bu konulara yönelik uygulamaları içermektedir.
(Önsözden)