Toplumda İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirleri Algısı – 3 Rapor III: Toplumun Farklı Kesimlerinin Algısı Prof. Dr. Orhan Gökçe  - Kitap

Toplumda İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirleri Algısı – 3

Rapor III: Toplumun Farklı Kesimlerinin Algısı

1. Baskı, 
Mayıs 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
199
Barkod:
9786056515811
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
100,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu araştırma, İçişleri Bakanlığı ve mülki idare amirleri ile ilişki içinde olan bazı grup ve kişilerin, İçişleri Bakanlığı’na ve mülki idare amirlerine ilişkin algısını belirleme ve bu algının çeşitli grup ve kişilere göre farklılık gösterip göstermediğinin saptanması amacını taşımaktadır.
Bu çerçevede İçişleri Bakanlığı’nın karar ve eylemlerinden doğrudan ya da dolaylı olarak etkilenen bazı grup ya da kişilerin, İçişleri Bakanlığı ve mülki idare amirleri hakkında ne düşündükleri, kişisel ilişkileri olup olmadığı, işlerinin düşüp düşmediği, kurum personelinin yaklaşımı, duyulan güven ve memnuniyet, beklentiler, görev ve işlevleri hakkındaki düşünceleri, mülki idare amirlerinin sahip olmasını istedikleri niteliklerin neler olduğu gibi sorulara ilişkin görüş, düşünce ve tepkileri öğrenilmeye ve ölçülmeye çalışılmıştır.
Bu çalışma, Türkiye genelinde muhtarlar, STK temsilcileri, eski belediye başkanları, eski milletvekilleri ve avukatlara uygulanan anket çalışmalarının bulgularını içermektedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Muhtarların İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirlerine İlişkin Algıları
.
Sivil Toplum Örgütleri Mensuplarının İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirlerine İlişkin Algıları
.
Eski Belediye Başkanlarının İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirlerine İlişkin Algıları
.
Eski Milletvekillerinin İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirlerine İlişkin Algıları
.
Avukatların İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirleri Algısı