Eğitim Projeleri  "Hazırlama ve Uygulama Rehberi" Mustafa Hilmi Çolakoğlu  - Kitap

Eğitim Projeleri

"Hazırlama ve Uygulama Rehberi"

1. Baskı, 
Haziran 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
192
Barkod:
9786057846181
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Eğitim Projeleri Hazırlama ve Uygulama Rehberi; gözlemlenen tespitlerden hareketle olabildiğince geniş bir kesime hizmet edecek ve sağlanan tüm destekleri içerecek konuları kapsamak amacıyla yazılmış ve proje fikrinden proje kapanış törenine kadar olan tüm süreçleri detaylarıyla anlatan onlarca kitap bulunması nedeniyle tekrar yapmaktan kaçınılıp esas ihtiyaç olana odaklanılmış.
Kitap, konular hakkında verilen kısa bilginin ardından atıfta bulunulan ilgili basılı ve görsel yayınlarla daha geniş bilgi alınabilecek ilgili kaynaklar ile devam edecek şekilde planlanmış. Böylece derhâl proje fikrinin hangi programa ve alt programa sunulmasının en doğrusu olacağı belirlenebilecek; proje taslağının oluşturulup başvurulacak programın gerektirdiği nitelikteki projeleri ve ortakları arama ve proje dokümanını yazmaya başlanabilecektir. Diğer bir ifadeyle dengeli biçimde verilen bilgi ve kaynaklarla proje yazma işi daha pratik hale getirilmiş.
Kitapta ayrıca eğitim projeleri alanında ülkemizde mevcut olan tüm programlar ve burslar sunulmaya çalışılmış; kitabın hacminin artmaması için bazı temel kaynakların linkleri ve kare kodları verilmiş. Proje hazırlayan ve hazırlayacak kişilerin bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptıkları bazı sosyal siteleri ve görseller de "Kaynaklar" kısmında belirtilmiş.
Bu kitap, "Mutlaka başarmalıyım!" diyenlere rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)