Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi Alptekin Sökmen  - Kitap

Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi

1. Baskı, 
Ocak 2003
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16×23.5
Sayfa:
272
Barkod:
9799758326494
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Kitapta ağırlama endüstrisinde yer alan yiyecek ve içecek işletmeleri ve yönetimlerine özgü konular, genelden özele, dengeli bir yaklaşım çerçevesinde ele alınmaya çalışılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek – İçecek Endüstrisine ve Yiyecek – İçecek Yönetimine Giriş
.
Yiyecek – İçecek Bölümü ve Organizasyon Yapısı
.
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik
.
Beslenme
.
Mönü
.
Servis
.
Üretim (Mutfak)
.
Bar – İçki Bilgisi ve Servisi
.
Yiyecek – İçecek Döngüsü ve Maliyet Kontrolü
.
Konuk İle İlişkiler ve Şikayetler İle İlgilenme
.
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Pazarlaması