Sağlık İşletmelerinde Örgüt Yönetimi ve Strateji Gülay Tamer  - Kitap

Sağlık İşletmelerinde Örgüt Yönetimi ve Strateji

1. Baskı, 
Haziran 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
318
Barkod:
9786257904889
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
270,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitaptaki bölümlerde Sağlık İşletmelerinde Örgüt Yönetimi ve Strateji başlığı altında pek çok konuyu bulabilirsiniz. Dünya'da ve Türkiye'de sağlık alanındaki gelişmelere paralel olarak, insanların sağlık hizmetlerinden ve sağlık çalışanlarından beklentileri gün geçtikçe artmaktadır.
Bu taleple birlikte, sağlık çalışanları tıbbi uygulamaları esnasında bazı olumsuz durumlarla karşılaşmaktadırlar. Son yıllarda önem kazanan, Sağlık yönetimi dalında akademik eğitimini tamamlamış, sağlık hukuku konusunda yeterli bilgiye sahip, uzman sağlık yöneticilerini, sağlık kuruluşlarında yönetim pozisyonunda görevlendirmek, sağlık meslek mensuplarının hukuki sorunlarını en aza indirmek için çözüm olarak görülebilir. Sağlık kurumlarında verilen hizmet kalitesinin arttırılması ve hedeflere ulaşabilmesi için personelin istekli, etkin ve verimli çalışması zorunludur. Sağlık meslek üyeleri çalışma ortamında bir takım sorunlar yaşadıklarından, iş motivasyonlarının sağlanabilmesi için, bu yöndeki gereksinimlerin belirlenmesi, kurumun amaçları doğrultusunda bunların karşılanması gereklidir.
Sağlık İşletmelerinde Örgüt Yönetimi ve Strateji kitabında Sağlık alanında farklı konularda bilgiye ulaşmanız mümkündür.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler