Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:45 Ağustos 2013 Prof. Dr. Bahri Öztürk

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:45 Ağustos 2013

1. Baskı, 
Ağustos 2013
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
39
Barkod:
1309432713083
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
9,00
Stoktan hemen gönderilir.
Ürün Açıklaması
Fasikül dergisinin Ağustos sayısı da siz değerli okuyucuları ile buluşmaktadır. Bu sayıda da bir birinden değerli yazarların önemli makaleleri yer almaktadır. Bunlardan ilki İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-İflâs Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya TAŞ KORKMAZ’ın, Prof. Dr. Wolf-Dietrich WALKER’in yazısını kaleme aldığı “Seyirci Taşkınlıklarının Özel Hukuka İlişkin Sonuçları (Private Law Effects of Spectator Misbehaviors)” başlıklı yazısıdır.
Diğer bir makale yine İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı”nda görevli çiçeği burnunda Yrd. Doç. Dr. Esra ALAN AKCAN’a ait “Ötanaziye Genel Bir Bakış (General Overview on Euthanasia)” başlıklı makaledir.
Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Dr. Lale Burcu Önüt’ün kaleme aldığı “Avrupa Birliği Personel Rejiminin Disiplin Hukuku Boyutu (Disciplianry Law Dimension of European Union Personnel Regime)” başlıklı makalesi ile Ağustos sayısı okuyucusuyla buluşmaktadır. (Önsöz’den)
Ürün Konu Başlıkları
.
Seyirci Taşkınlıklarının Özel Hukuka İlişkin Sonuçları, Prof. Dr. Wolf Dietrich WALKER – Yrd. Doç. Dr. Hülya TAŞ KORKMAZ
.
Ötanaziye Genel Bir Bakış, Yrd. Doç. Dr. Esra ALAN AKCAN
.
Avrupa Birliği Personel Rejiminin Disiplin Hukuku Boyutu, Dr. Lale Burcu ÖNÜT