KPDS İngilizce Filiz Etiz, Nurşen Karabulut  - Kitap
1. Baskı, 
Kasım 1999
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
432
Barkod:
9799753200270
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (KPDS) İngilizce dilinden hazırlanan adaylara çalışmalarında destek olmayı hedeflemektedir. Kitaptaki örnekli dilbilgisi açıklamaları ve testler KPDS'ye hazırlık kurslarında uygulanmış ve sınanmıştır. Ortaya çıkan olumlu sonuçlar üzerine, bu sistem daha sonra bir kitap haline getirilmiştir.
Testlerde yer alan sorular, KPDS'de çıkan soruların tiplerine ve zorluk derecelerine uygun olarak oluşturulmuştur. Ayrıca, bu sorular hazırlanırken değişik meslek gruplarının konu ve terimleri de gözönünde bulundurulmuştur.
KPDS İngilizce kitabı bugüne kadar yazılmış diğer KPDS kitaplarından farklı bir anlayışla hazırlanarak, ilk bölümünde ingilizce'yi temel düzeyde bilen bir kişinin dahi eksikliklerini tamamen kap atabilme sine olanak veren, anadilimizde hazırlanmış, kapsamlı bir dilbilgisi açıklamaları bölümüne yer verilmiştir. Gerek bu açıklamalarıyla gerekse tarama testleri ve KPDS Deneme Sınavları ile diğer sınavlara hazırlanan kişiler için de başvurulacak bir kaynak niteliğini taşımaktadır. (Önsöz'den)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Tus
.
Toefl
.
Michigan
.
Proficiency