Sporda Performans Ölçümü ve Anatilik Lorena Martin  - Kitap

Sporda Performans Ölçümü ve Anatilik

1. Baskı, 
Mart 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
288
Barkod:
9786057895264
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
189,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Sporda Performans Ölçümü ve Analitik kitabı, beş ana spor; Amerikan futbolu, basketbol, beyzbol, futbol ve tenis dallarında, oyuncu performansını ölçmek ve değerlendirmek için analitik modelleri kuran ve kullanan ilk gerçek dünya rehberidir.
Teoriye sıkı sıkıya odaklanan kitapların aksine bu kitap, sportif ölçümleri ve istatistiksel analizleri bir araya getirerek, spor dallarının karşılaştırılmasının yanı sıra oyuncu pozisyonları arasındaki farklılıkların nasıl inceleneceğini göstermektedir. Bu kitap, seçtiğiniz spor dalına yansıtabileceğiniz en modern yaklaşımlara ait araçları size sunmakta, oyuncuları değerlendirerek, sakatlıkları azaltmak, sportif performansı geliştirmek için ölçümlerin nasıl kullanılacağını ve istatistiksel modellerin nasıl uygulanacağını göstermektedir. Bu sayede her bir spor dalının ilkeleri, kuralları, nitelikleri, ölçümleri ve performans sonuçları hakkında derinlemesine bir anlayışın nasıl geliştirileceğini ortaya koymaktadır.
Alanının tek örneği olan kitap, gerçek dünyadaki analitik uygulamaları gösterirken; gelecekteki sonuçları öngörmek, bir sporcunun pazar değerini tahmin etmek ve daha bir çok konuda pratik, son teknolojileri içeren bir rehber niteliğindedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler