Gıda Kimyası Prof. Dr. Mustafa Tayar, Prof. Dr. Recep Çıbık  - Kitap
4. Baskı, 
Mart 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
296
Barkod:
9786059666091
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse ilgili kişi ve kuruluşlara, gıda kimyası hakkında ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Gıda Bilimi
.
Su
.
Karbonhitlar
.
Proteinler
.
Yağlar
.
Vitaminler
.
Enzimler