Kat Mülkiyetinde Yönetim Berna Canan Üner Er  - Kitap

Kat Mülkiyetinde Yönetim

1. Baskı, 
Haziran 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
154
Barkod:
9786258153453
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
203,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Çalışmamızda "Kat Mülkiyetinde Yönetim " konusu farklı başlıklar altında ele alınacak; özellikle yapılan kanuni değişiklerle birlikte mevcut Kat Mülkiyeti Kanunun toplumun ihtiyaçlarına cevap veriyor mu?; cevap veremediği noktalar hangileri?; yapılan kanun değişiklikleri isabetli mi?; başka hangi kanun değişiklerinin yapılması gerekir? Konuları üzerinde durularak aydınlatılmaya çalışılmıştır. Kanunda yapılan değişikliklerle bu konuda yazılmış olan eserler yetersiz kalmış ve kanun değişiklikleri kat mülkiyetinde yönetim konusu bu çalışmayla ilk defa olarak ele alınmıştır.
Çalışmamızın konusu "Kat Mülkiyetinde Yönetim" olduğundan; bu çalışmamızda, kat irtifakı, kat irtifakı ve kat mülkiyetinin kurulması, kat maliklerinin ve kat irtifakı sahiplerinin hakları, kat mülkiyetinin ve kat irtifakının sona ermesi, devre mülk hakkı konuları üzerinde durulmamıştır.
Çalışmamızın konusu "Kat Mülkiyetinde Yönetim" dir. Çalışmamızda kat mülkiyetinde yönetime ilişkin hükümler ile 14.11.2007 tarihli ve 5711 sayılı kanunla getirilen değişiklikler ve daha sonrasında getirilen değişiklikler incelenecektir. Birinci bölümde "Kat Mülkiyetinde Yönetimin Hukuki Kaynakları" ele alınıp, ikinci bölümde "Kat Mülkiyetinde Yönetim Organları" üzerinde durulmuştur; üçüncü bölümde ise "Kat Mülkiyeti Düzenin İyi İşlemesi İçin Alınan Tedbirler" konuları açıklanmaya çalışılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Kat Mülkiyetinde Yönetim Kavramı ve Hukuki Dayanakları
.
Kat Mülkiyetinde Yönetim Organları
.
Kat Mülkiyeti Düzeninin İyi İşlemesi İçin Alınan Tedbirler