Mülksüzler İçin MBA Programı Serdar Karasulu  - Kitap

Mülksüzler İçin MBA Programı

1. Baskı, 
Ocak 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
176
Barkod:
9786054993901
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
150,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap içindeki tartışılan konular ve sorunlar bundan 100 yıl sonra bile geçerli olacak. Bu kitabı okuyarak gelecek yüz yılda bile değişmeyecek konular ve sorunlar karşısında daha hazırlıklı olacaksınız. Neden bu kitapta bahsedilen konular yüzyıl sonra bile değişmeyecek? Çünkü tarihler 2117 gösterdiğinde bile bugünün sosyo-ekonomik sistemi; Kapitalizm özünde hiçbir değişiklik olmadan ayakta duruyor olacak.
Çalışma hayatının temel prensiplerini, zorluklarını ve bunları asma yollarını anlatmak amacıyla yazılan ve konulara genel anlamda sınıfsal bilinç farklılıkları açısından bakıldığında bu kitap, mini bir MBA programına dönüştü. Parası imkânı olanlar zaten MBA yapabiliyor ancak bu kitap aynı zamanda Mülksüzler için de özet bir MBA eğitimi anlamına gelecek.
Bu kitabı okuduktan sonra kariyer tercihleriniz daha iyi yapacaksınız. Daha iyi işler bulabileceksiniz, iş yerlerini kabusa çeviren stresle daha iyi mücadele edeceksiniz, kendiniz daha iyi hedefler koyup, bu hedeflerine ulaşmak için zamanınızı daha iyi kullanacaksınız. İşinizde kendinizi hem yazılı hem de yüz yüze iletişimde çok daha iyi ifade edeceksiniz. Kazandığınız parayı daha iyi harcayacaksınız, genel stres seviyeniz daha düşük olduğu için daha sağlıklı ve daha mutlu olacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)