Takip  İcra Müdürlüğü Çıkmış Sınav Soruları (İMS) Sertkan Erdurmaz, Cem Şahin, Gökhan Aksoy  - Kitap
Takip

İcra Müdürlüğü Çıkmış Sınav Soruları (İMS)

1. Baskı, 
Temmuz 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
360
Barkod:
9786257262606
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta;
Çıkmış sorular değişen mevzuata göre güncellenmiş ve 5.Yargı Reformu paketinde yer alan ilgili değişikliklere yer verilmiştir.
Geçmiş yıllarda sorulan ve güncelliği kalmamış soruları güncel mevzuata göre uyarladık. Böylelikle, başka bir yerden eski soruları çözerken "bu cevap niye böyle, her iki seçenek de yanlış değil mi" şeklinde kafa karışıklığı yaşayamayacaksınız.
Sınav soruları ders ders (bölüm bölüm) tasnif edilmiştir. Böylelikle bitirdiğiniz bir dersten sonra ilgili dersin çıkmış sorularını çözebileceksiniz.
Her dersin (bölümün) altında yer alan sorular ise konularına göre sistematik şekilde sıralanmıştır. Böylelikle soruları çözerken ilgili dersin ilk konusundan son konusuna doğru soru çözümü yapmış olacaksınız.
Konularına göre sıralandırdığımız soruları ise en güncel sorudan en eski soruya doğru yazmaya çalıştık. Böylelikle ilgili dersin ilgili konusundan soru çözerken önce en güncel soruları görmüş olacaksınız.
Yıllar itibarıyla tekrar edilen ve birbirinin aynısı olan ya da çok benzer olan soruları tek çatı altında birleştirdik. Böylelikle, hangi konudan hangi sorunun defalarca sorulduğunu bir kerede görmüş olacaksınız.
Çokça sorulan soruları veya önemli gördüğümüz soruları YILDIZLI KUTU içerisine alarak dikkatinizi çekmeye çalıştık. Böylelikle, önemli soruları gözden kaçırmanızı engellemiş olacağız.