Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Gastronomi Bilimi
Tüm Yönleriyle
Eylül 2017 / 1. Baskı / 288 Syf.
Fiyatı: 22.00 TL
3 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmış. Gastronomi ve gastronomiyle ilgili konular ele alınmaya çalışılmış ve bu alana bir giriş niteliğinde tasarlanmış. Sınırlı yazına sahip gastronomi için yararlanıcılarına fayda sağlayacağını ümit ediyorum. Özellikle yükseköğretim kurumlarının gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenime başlayan öğrenciler ve öğretim elemanları için önemli bir kaynak olabileceği düşünülmüş.

On bölümden oluşan bu eserde, gastronomi kavramından, moleküler gastronomiye, sağlıklı beslenmeden gıda teknolojilerine ve gastronomi alanında kariyerden gastronomi turizmine kadar önemli olabilecek her alana değinilmiş. Kitap on bir ayrı üniversiteden toplam on beş farklı öğretim elemanının katkılarıyla hazırlanmış.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786059440936
Yayın Tarihi: Eylül 2017
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 288
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020