Fiziksel Etkinlik Oyunlarının İlköğretim Öğrencilerinin Karakter Gelişimleri Üzerindeki Etkisi Dilek Yalız Solmaz  - Kitap

Fiziksel Etkinlik Oyunlarının İlköğretim Öğrencilerinin Karakter Gelişimleri Üzerindeki Etkisi

1. Baskı, 
Haziran 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
158
Barkod:
9786059663311
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
119,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ülkemizde Beden Eğitimi dersi kapsamındaki konulara ek olarak hazırlanmış, temel amaçları arasında dürüstlük, saygı, sorumluluk, adil olma, yardımseverlik ve vatandaşlık karakter bileşenlerini içeren fiziksel etkinlik oyunlarının öğrencilerin karakter gelişimi üzerindeki etkisinin incelenmesine ilk defa bu araştırmada yer verilmiştir. Bu nedenle, bu kitap Türkiye'de bu alanda yapılacak diğer araştırmalara kaynak oluşturacak ve derslerde kullanılacak temel bir eser olma niteliğine sahiptir. Ayrıca, bu kitabın yukarıda ifade edilen sosyal problemlerin azaltılmasında, sosyal becerilerin ve olumlu karakter bileşenlerinin gelişiminin desteklenmesinde, önemli bir rol oynayabileceği düşünülmektedir.
Kitabın, ilköğretim Beden Eğitimi dersinde öğrencilere verilecek olan sistemli bir karakter eğitimi programının düzenlenmesi ve eğitimciler ile birlikte bu alanda çalışacak araştırmacılara, karakter eğitimi konusunda yol göstermesi amaçlanmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)