Elektronik Vergisel Uygulamalar Uğur Doğan  - Kitap

Elektronik Vergisel Uygulamalar

1. Baskı, 
Mayıs 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
754
Barkod:
9786054880089
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bugün Gelir İdaresi birçok hizmeti artık elektronik ortamda vatandaşlara sunmaktadır. Sunulan hizmetlerin çeşitliliği mükelleflerden meslek mensuplarına, vergi dairelerinden araştırmacılara kadar birçok kesimi ilgilendirmektedir. Ancak bütün bu tarafların elinde Başkanlık tarafından sunulan bu elektronik hizmet ve bilgilendirme kanallarına ulaşabilecekleri derli toplu bir çalışma yoktur.
İşte bu Kitap tam da bu ihtiyacı karşılamak üzere Türkiye'de hemen hemen herkesi şu veya bu şekilde ilgilendiren ve gittikçe daha çok bilgi işlem teknolojilerine dayalı bir nitelik arz eden elektronik vergisel uygulamalar hakkında tarafları bilgilendirmek amacıyla kaleme alınmıştır.
Kitap bu yönüyle en başta muhasebeciler, mali müşavirler, yeminli mali müşavirler ve konuyla ilgili yazılım firmaları olmak üzere bağımsız denetçiler, şirketlerin muhasebe-fınans-bilgi işlem birimlerinde çalışan personel, akademik camia, diğer kamu kurumlan ile vergi mükellefi milyonlarca vatandaş için de önemli bir başvuru kaynağı niteliğindedir.