Gerçeği Algıla Yener Girişken  - Kitap

Gerçeği Algıla

3. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
182
Barkod:
9786053338376
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
42,50
İndirimli (%10):
38,25
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Nöropazarlama, sinirbilimleri alanında artan bilgi ile kendiliğinden ortaya çıkan bir araştırma alanı. Sanıldığı gibi insanı "kandırmanın" ve "istemediği halde bir şeyleri yapmaya zorlamanın" bilimi değil; aslında amacı bunun tam tersi.
Okuyacağınız sayfalardan da gayet açık bir biçimde anlayacağınız gibi, temel amaç insanı anlamak. Çünkü insanı anlamak; pazarlamanın da, eğitimin de, mutluluğun ve kalkınmanın da temelini oluşturan, çok önemli bir hedef.
Mesleğiniz ne olursa olsun, bu kitabı sadece bir "az bilinen pazarlama teknikleri" kitabı olarak okumayın. Çünkü bu kitap, aslında tamamen sizinle, bizimle ve aslında pek de fazla tanımadığımız benliklerimizle ilgili.
Bu kitap, beyin görüntüleme yöntemleri, göz takip sistemleri ve diğer nöropazarlama ölçümleme metodolojilerine ilişkin teorik bilginin yanı sıra Türkiye'de gerçekleştirilmiş nöropazarlama araştırmalarını ve onların bulgularını da içeriyor.
Özellikle bu alanda dünya çapında çalışmalar yürüten Türk araştırmacıların özgün araştırmalarını ve orijinal "yerli" verilerinin sonuçlarını bizzat kendi dillerinden okumak, konuyla ilgili Türkçe kaynakların çok az olduğu bir ortamda bu eseri ayrıca önemli kılıyor.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Anlamak için Nöropazarlama
.
Duygularımla Satın Alıyorum
.
Pazarlamacının Beyin İle İmtihanı
.
Algı, Gerçekten daha Gerçek
.
Gözün Görmediğini Beyin Görür mü?
.
Etkili Reklam mı Yapmak İstiyorsun? Bilinçdışına Konuş
.
Reklamda Ünlüye Yer Verilmesi Ne Kadar İşe yarıyor?
.
Görsel Tasarımda Altın Oran Tarih mi Oluyor?
.
Y Kuşağını Mutlu Etmek İstiyorsan Bilinçdışını Anla
.
Gerçek İşgörü Güçlü Lansman
.
Efsane Reklamlar
.
Tüketici Deneyimi Nöropazarlama ile Nasıl Ölçülür?